Empresa

Empresa líder del mercat amb més de 120 anys d'experiència i 15.000 piscines construïdes.

LA NOSTRA EMPRESA

L'empresa Pedres i Marbres Dodas arrenca l'any 1869, quan el Sr. Felip Dodas comença elaborant artesanalment pedres pels edificis amb pedra Folgueroles.

Més endavant el seu fill (Felip Dodas) funda l’empresa de pedra, el seu nét (Evarist Dodas Autet) fa créixer l’empresa treballant al Seminari de Vic, a l’Església de la Mercè, al Teatre Romà, entre d’altres treballs importants.

El besnét (Joan Dodas), treballa intensament per la Diputació de Barcelona.

Fou l'Evarist Dodas Noguer que a part de muntar el taller de pedres i marbres, a partir de l'any 1987 crea una divisió dedicada a la construcció de piscines de formigó i instal·lació de piscines de polièster, on els seus fills Marc i Miriam Dodas, segueixen l’activitat de l’empresa.

Amb aquesta experiència estem segurs de què quan vostè esculli un model nostre, tindrà la seguretat que li pot donar un professional experimentat.

Piscines de polièster marca Australiana amb 35 anys de garantia sobre el vas. Amb una tecnologia avantguardista, és la 1a firma mundial en introduir "Marble Tech" que és semblant al marbre i diferent de qualsevol altre acabat i amb models que són un SPA dins la mateixa piscina.

Piscines de polièster amb experiència de més de 30 anys i Piscines de formigó projectat, sistema gunite i amb gresite que dóna una qualitat immillorable.